Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Help mee

Word vrijwilliger

Utrechts Landschap heeft ruim 600 vrijwilligers die actief zijn op en in allerlei gebieden.  Zij werken in onze informatiecentra, begeleiden excursies en organiseren tentoonstellingen, lezingen, evenementen en kinderactiviteiten. Vrijwillig molenaars laten de molens draaien. Het promoteam informeert publiek over onze activiteiten en werft Beschermers (donateurs).  Zo nu en dan is er een plek vacant of komt er een nieuwe vacature bij. Kijk hieronder of er een functie voor u bij zit.

Omdat alle groepen lokaal zijn georganiseerd, zijn de meeste vrijwilligers actief in hun eigen woonomgeving. De stichting heeft veel te danken aan haar vrijwilligers. Zonder de enorme inzet van deze mensen zouden veel activiteiten niet mogelijk zijn.

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk bij Utrechts Landschap? Kijk dan bij de actuele vacatures hieronder.

Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift Mijn Utrechts Landschap en twee keer per jaar het personeels- en vrijwilligersblad Van Binnen

Vacatures vrijwilligers

Kruidentuin, De Bilt

Landgoed Beerschoten, De Bilt 

Steenfabriek Bosscherwaarden, Wijk bij Duurstede

Blauwe Kamer, Rhenen

Molenaars, door de hele provincie

Medewerkers in de molenwinkels, door de hele provincie

Dit is het verhaal van molenaar Dick: