Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger verkoop molenwinkel De Nieuwe Molen, Veenendaal

Vrijwilliger verkoop molenwinkel De Nieuwe Molen, Veenendaal

In de provincie Utrecht zijn 23 molens in bedrijf die in beheer zijn bij Utrechts Landschap. Een van deze molens is de Nieuwe Molen in Veenendaal. De molen draait regelmatig en op zaterdag kan het publiek zich in de korenmolen informeren over de werking en historie van de molen. Naast de molen is een winkeltje gevestigd waar meelproducten worden verkocht en waar folders van Utrechts Landschap verkrijgbaar zijn.

Wij zoeken:

Een vrijwilliger verkoop die op zaterdagen van 10.00-13.00  of van 13.00 tot 16.00 uur de bezoekers van de winkel adviseert over meelproducten en deze producten verkoopt.

Belangrijkste taken:

De verkoop van de diverse meelsoorten, het volgens receptuur mengen van bepaalde producten adviseren van klanten over het bakken van brood, cakes e.d. Het schoonhouden en opruimen van de winkel

Tijdsinvestering:

Uitgangspunt is een zaterdag per twee weken

Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Landschap’ en twee keer per jaar het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’.

Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neemt u dan contact op met 1e molenaar Hans Gijsbers of stuur een mail naar demolen@denieuwemolen.nl