Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger Molen De Hoop

Vrijwilliger molen De Hoop, Loenen aan de Vecht

Utrechts Landschap heeft op diverse locaties in de provincie Utrecht infocentra, bijvoorbeeld in Molen De Hoop in Loenen aan de Vecht. In deze korenmolen kan het publiek zich informeren over de werking en historie van de molen en over het werk en de activiteiten van Het Utrechts Landschap. Er wordt een klein assortiment natuurvriendelijke producten, waaronder meel, en wandelboekjes verkocht. Het publiek kan een kopje koffie of thee gebruiken. Medewerkers van het infocentrum geven informatie, verkopen de producten en schenken een kopje koffie of thee.

Wij zoeken:

  • vrijwilligers informatie en verkoop
  • molengidsen of vrijwilligers die daarvoor opgeleid willen worden

Uw belangrijkste taken:

Voor functie 1: het publiek informeren, producten verkopen, een kopje koffie of thee schenken;
Voor functie 2: publiek rondleiden op de molen en vertellen over de historie en de werking van de molen; een combinatie van de twee functies is eventueel mogelijk.

Tijdsbeslag:

Ongeveer een dagdeel per 14 dagen (minimaal een maal per maand), op zaterdagochtend of -middag.

Utrechts Landschap biedt:

U werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Er worden activiteiten georganiseerd waardoor u kennis over Utrechts Landschap krijgt en uw kennis van natuur en molens kunt uitbreiden. Ieder vrijwilligersteam organiseert jaarlijks een uitje. U kunt deelnemen aan excursies en opleidingen volgen die nodig zijn om uw werk beter uit te voeren.

Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neemt u dan contact op met vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens via telefoonnummer: 06-82308767 (op dinsdag, donderdag of vrijdag,) of vul het aanmeldformulier in.