Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger met groene vingers voor de Kruidentuin, de Bilt

Vrijwilliger met groene vingers voor de Kruidentuin, De Bilt

Op ons Landgoed Oostbroek in De Bilt hebben we een geweldige kruidentuin met diversiteit aan kruiden. We hebben perken met verf-, keuken- en medicinale kruiden. Er zijn ook perken met Oudhollandse groenten én er is een prachtige vlindertuin.  

Om de kruidentuin in bloei te houden, wordt er veel werk verzet. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een groep van vrijwilligers. Er wordt iedere woensdagochtend gewerkt van maart tot en met september. In drukke periodes kan het gebeuren dat er een extra dagdeel wordt gewerkt. Bij ieder perk werken steeds 2 tot 3 vrijwilligers samen, zo blijft het gezellig en kan er natuurlijk kennis uitgewisseld worden.  

Vrijwilliger Kruidentuin  

  • Houd je van de natuur?
  • Heb je groene vingers?
  • Heb je ervaring met tuinieren? En wil je dit nog verder uitbreiden?
  • Steek je graag je handen uit de mouwen?
  • Ga je een zwaardere klus niet uit de weg?

Dan is dit vast een leuke functie voor jou!

Utrechts Landschap biedt u werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. U kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor u kennis over Utrechts Landschap krijgt en uw kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Heb je belangstelling voor de functie of wil je er meer over weten?  Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens via telefoonnummer: 06-82308767 (op dinsdag, donderdag en vrijdag) via e-email: s.bauwens@utrechtslandschap.nl of vul het aanmeldformulier in.