Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger informatiecentrum Blauwe Kamer, Wageningen

Vrijwilliger informatiecentrum Blauwe Kamer, Wageningen

Utrechts Landschap heeft op diverse locaties informatiecentra. In deze centra geven vrijwilligers informatie over natuurgebieden, landgoederen en erfgoed, en zij verkopen natuurvriendelijke producten en wandelboekjes. De meeste teams bieden excursies aan en organiseren evenementen en/of (kinder)activiteiten.  

Eén van onze informatiecentra is gevestigd in de Blauwe Kamer bij Wageningen. Door de groeiende publieke belangstelling voor dit gebied is er behoefte aan uitbreiding van het vrijwilligersteam.  

Wij zoeken:

Iemand met belangstelling voor natuur en natuurbescherming die het leuk vindt bezoekers te enthousiasmeren over natuur en het werk van Utrechts Landschap, informatie te geven over de organisatie, de Blauwe Kamer en de activiteiten van Utrechts Landschap.   

Je belangrijkste taken worden:

informatie geven en verkoop. Na een inwerkperiode doe je zelfstandig je taken in het informatiecentrum. Afhankelijk van wensen, kennis en ervaring kun je doorgroeien naar de functie van gids.   

  
Tijdsinvestering:

ca. twintig dagdelen per jaar (inschrijven op rooster). 


Heb je belangstelling voor de functie of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens via telefoonnummer: 06-82308767 (op dinsdag, donderdag of vrijdag,) of vul het aanmeldformulier in.