Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger ’t Winkeltje van Oostbroek, De Bilt

Vrijwilliger ’t Winkeltje van Oostbroek, De Bilt

Bloemrijke graslanden tussen oud loofbos, moerassen en een kloostertuin. Landgoed Oostbroek vormt een oase van rust tussen de drukte van de A28 en het UMC Utrecht. Hier ontsnappen bezoekers aan de drukte van alledag voor een wandeling en een bezoek aan ’t Winkeltje.


’t Winkeltje van Oostbroek


In de orangerie van het landgoed is ’t Winkeltje, tevens een informatiecentrum van Utrechts Landschap, gevestigd. Bezoekers kunnen hier terecht voor informatie over wandel- en fietsroutes in de omgeving en ook voor streekeigen natuurproducten, fruit, cadeauartikelen en wildernisvlees. Op het terras en binnen is plek om een kopje koffie of thee te drinken. ’t Winkeltje wordt volledig gerund door vrijwilligers onder leiding van de Winkelcommissie, het bestuur van het vrijwilligersteam. Het team kan nu uitbreiding gebruiken.  

  • Heeft u goede communicatieve vaardigheden?
  • Houdt u van samenwerken?
  • Heeft u een flexibele instelling?
  • Draagt u de Utrechtse natuur en het cultureel erfgoed een warm hart toe?
  • Bent u bereid kennis over Utrechts Landschap te verwerven?  

Dan is vrijwilliger bij ’t Winkeltje vast iets voor u!  

Tijdsbeslag:

twee à drie dagdelen per maand, waarvan een op zondag 

Informatie en of aanmelden

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende  thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Je draait mee in een gezellig team en bieden je ruimte om je creativiteit in te zetten. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Utrechts Landschap’ en het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’.  Heb je belangstelling voor de functie of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens via telefoonnummer: 06-82308767 (op dinsdag, donderdag of vrijdag,)  of vul het aanmeldformulier in.