Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Inspiratie

Inspiratie

Shelter 611 kun je helemaal inrichten zoals jij het zelf wilt. Zo ontvingen wij 70 ondernemers voor een relatieontbijt met een excursie na afloop. Een ontspannen manier om elkaar te spreken in een unieke setting.

Vanwege een 125 jarig jubileum van een groot aannemingsbedrijf werden twee weken lang dagelijks medewerkers van dit bedrijf ontvangen in Shelter 611 voor een droneworkshop (geheel binnen) en een afsluitende borrel met BBQ.

Van symposium tot bioscoopzaal

In Shelter 611 vond een symposium plaats met ca. 250 deelnemers, waarbij de ruimte d.m.v. pipe and drape perfect kon worden ingedeeld; het voorste deel als informele ruimte voor een hapje en drankje en het achterste deel voor het formele programma.

Een compleet feest is er ook mogelijk, uiteraard rekening houdende met regels omtrent gebruik van licht en geluid. Omdat de ruimte zo vrij is in te delen, kan Shelter 611 zelfs tot bioscoop worden getransformeerd met 300 zitplaatsen.

Binnen én buiten

Regelmatig vinden er op Park Vliegbasis Soesterberg teambuildingsactiviteiten plaats. Door de schitterende natuur, de vele paden, de brede beton- en asfaltwegen én de shelters zijn er allerlei combinaties te bedenken voor actief buiten en feestelijk, ontspannen binnen.

Die actieve mogelijkheden betekent ook dat er door het jaar heen diverse grote hardloop- wandel- en fietsevenementen plaatsvinden op Park Vliegbasis Soesterberg. Omdat daarbij bijna altijd de 2,5 km. lange landingsbaan daarin wordt betrokken, vinden deze evenementen vooral buiten het broedseizoen plaats.

Op verzoek kunnen wij ook kijken of er een excursie als aanvullende activiteit is te organiseren. Immers, je bevind je op Park Vliegbasis Soesterberg in een groot, uniek natuurgebied met een rijke militaire historie, waar enorm veel over te vertellen valt. Een indrukwekkende toevoeging op je evenement dus.

Wij ontvangen heel veel aanvragen voor foto- en filmshoots, zowel voor binnen- als buitenlocaties op Park Vliegbasis Soesterberg. Uiteraard is daarin heel veel mogelijk, van huwelijksfoto’s tot productfotografie en van videoclips tot TV opnames. Wil je echter een shoot op de iconische landingsbaan, houd er dan rekening mee dat deze jaarlijks afgesloten is van 15 maart t/m 15 augustus i.v.m. het broedseizoen.