Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Stage content makers

Stageplaats bij Utrechts Landschap: content makers

  • Juni 2021
  • Annette Schuurbiers
  • werkplek: landgoed Oostbroek, de Bilt (naast de Uithof) 

Inleiding

In het najaar van 2020 is binnen Utrechts Landschap het ULlab opgericht. ULlab is een broedplaats binnen Utrechts Landschap waar nieuwe verdienmodellen worden onderzocht en ontwikkeld, en waar strategieën en praktische ideeën kunnen ontstaan die verbinding leggen met nieuwe partners en nieuwe doelgroepen. ULlab biedt ruimte voor onderzoek en innovatie, om de toekomst van Utrechts Landschap te versterken.

BHAG

Het ULlab heeft als BHAG (Big Hairy Audacious Goal) om over 5 jaar 25.000 nieuwe Beschermers te hebben geworven. Utrechts Landschap wil die graag werven in een jongere en meer stedelijke doelgroep en met moderne kanalen en communicatie concepten. Een ‘Utrechts Landschap 2.0’ dus.

Alle huidige lidmaatschappen en communicatie (Utrechts Landschap 1.0) blijft daarnaast gewoon bestaan, om onze huidige doelgroep te bedienen.

Opdracht

Maak content en bedenk campagnes waarmee het platform voor de nieuwe doelgroep gevuld kan worden en waardoor het aantal Beschermers groeit. Maak daarbij onderscheid tussen de urgentieboodschap (gratis, voor zoveel mogelijk mensen) en de kennis/impactboodschap (betaald, voor een exclusieve community). De content moet aansluiten op de content jaarkalender van Utrechts Landschap.

  • Gewenste startdatum: september 2021, mag ook later
  • Begeleiding: Annette Schuurbiers, innovatie manager Utrechts Landschap
  • Stagevergoeding: 250 euro bruto per maand incl. reiskosten, bij 5 dagen per week

Meer informatie of solliciteren?

Annette Schuurbiers, 06-330 110 81, a.schuurbiers@utrechtslandschap.nl

Download deze vacature