Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

Rij mee met de Amerongse Bosboemel

Sinds half maart rijdt de Bosboemel door het Amerongse Bos. De Bosboemel is een electrisch aangedreven golfkar met plaats voor 6 passagiers. De opzet is om mensen met een mobiele beperking de kans te geven om te genieten van de mooie natuur in het Amerongse Bos. Als u tot deze doelgroep behoort kunt u zich, eventueel samen met een begeleider, opgeven voor een mooie rit door de bossen. Er is per keer plaats voor maximaal 6 passagiers. Er wordt twee keer per week een rit van ruim 1 uur gereden op de woensdag- en de zaterdagmiddag.

De Bosboemel vertrekt om 13:45 uur vanaf de parkeerplaats Groene Entree De Burgwal (bij de oranje fietsen) in Amerongen. Passagiers worden verzocht om 13.30 uur aanwezig te zijn. De kosten voor een rit bedragen € 7,50 p.p. en daarvoor ontvangt iedere deelnemer behalve een mooie rit ook nog een herinneringsbutton en halverwege de rit een consumptie. Betalen kan ter plaatse contant of bij voorkeur per pin. Rolstoelen en rollators kunnen niet mee en men moet bereid/in staat zijn om bij het instappen een klein opstapje te nemen. Zowel op de heen- als op de terugweg wordt er gestopt bij het infocentrum Utrechts Landschap, u kunt hier gebruik maken van de (invaliden-)toiletten.

Voor deze ritten dient u zich wel vooraf op te geven, dat kan op deze pagina via de knop reserveren. 

Let op! In geval van extreem weer (hitte, storm, onweer) wordt er niet gereden. U wordt hierover tijdig telefonisch geïnformeerd. Dit geldt ook voor geboekte groepsritten. Uiteraard heeft u dan te allen tijde de mogelijkheid om opnieuw te boeken op een andere datum. 

Ook (besloten) groepen, bijv. een groep uit een verzorgingshuis o.l.v. een begeleider, kunnen gebruik maken van de Bosboemel. Ook dan is er plaats voor maximaal 6 passagiers (incl. begeleider). Ongeacht het aantal deelnemers bedragen de kosten voor een groepsrit € 37,50 p/uur incl. herinneringsbutton en consumptie. Groepsritten kunnen gereserveerd worden via email, waarin opgave van de gewenste datum en tijd. Deze kunt u sturen naar: bosboemel.ul@gmail.com. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Deze dient tevens als bewijs van toegang en moet voor aanvang van de rit worden getoond aan de chauffeur of gids.

Groepsritten kunnen ook gereserveerd worden op deze site via: https://utrechtslandschap.nl/voor-groepen/aanvraag-excursie/groepsaanvraag-bosboemel

  1. 2

    Rij mee met de Amerongse Bosboemel

    € 7,50 Nog 2 plaatsen beschikbaar