Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

Op zaterdagavond 23 september geeft de gerenommeerde Japanse pianoforte-pianiste KAORU IWAMURA, samen met de sopraan KITTY LAI en tenor EDMUND CHU in Kasteel Loenersloot twee maal een concert. Deze worden gehouden in de fraai gerestaureerde, sfeerrijke tuinkamer van het slot met zijn unieke, geschilderde, (linnen) behangsels. In die zaal vinden al vanaf de 18e eeuw regelmatig concerten plaats.

Kaoru speelt op de geheel gerestaureerde Broadwood pianoforte uit 1829. Zij begeleidt Kitty Lai en Edmund Chu, samen een geweldig trio: alle drie professionele musici! Zij traden vorig jaar ook op voor een enthousiast publiek in Kasteel Loenersloot. Kaoru speelde in juni nog op de Dag van het Kasteel 2022 op Kasteel Loenersloot. De tafelpiano is ons in bruikleen gegeven door Museum Geelvinck.

U krijgt tijdens op deze avond ook de indrukwekkende film LIFE IS A DREAM, opgenomen op Kasteel Loenersloot,  met onder meer de uitvoerenden van de concerten, te zien.

Het eerste concert begint om 17.00 uur, het tweede om 19.30 uur. De zaal is bij beide concerten een half uur eerder open, dus om 16.30 en 19.00 uur. Er is geen pauze. Voor en na het concert zijn er wel koffie of thee en drankjes en hapjes in de hal verkrijgbaar. We zijn verheugd deze concerten met professionele musici weer aan te kunnen bieden in deze eeuwenoude locatie. Kiest u één van de mooie concerten!

De musici presenteren u:

'Das Leben ist ein Traum'- Solo en duetten door Haydn en Mendelssohn -

programma onder andere:

Felix Mendelssohn 'Suleika', 'Gondellied' uit 'Lieder ohne Worte' 
Franz Joseph Haydn 'Das Leben ist ein Traum'  en 'Sympathy ' 

 

 1. 40

  Beschermers

  € 16,00
 2. 40

  Niet-Beschermers

  € 17,50
 3. 40

  Kasteelvrouwen of kasteelheren (speciale beschermers)

  € 15,00