Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

Ga samen met onze enthousiaste natuurgidsen op stap in dit stukje “nieuwe natuur”. Een gebied waar, door de afwisseling van plassen, moerasjes, bloemrijke graslanden en jong bos veel vogels zich prima thuis voelen.
Uiteraard bekijken we ook – van een veilige afstand – de nieuwe oeverzwaluwwand.

Door de diverse biotopen is er de kans dat u een grote verscheidenheid aan vogelsoorten zult zien. Van eenden, waders en reigers tot aan uitbundig zingende kleine zangvogeltjes. Gewapend met een veldkijker en stevige wandelschoenen, kunt u tijdens een aangename wandeling op uw gemak de schoonheid van verenpracht observeren en gezang beluisteren.  Voor wie dat wil is er een lijst om bij te houden wat u heeft gezien of gehoord.

Wees van harte welkom. Deelnemen kan alleen als je je hebt aangemeld. En dat kan uitsluitend via de website. Aanmelden is per persoon. (Kom je bijv. met 2 personen, zorg dan dat er bij aantal 2 staat.) Neem je reserveringsticket mee, deze geldt als toegangsbewijs voor onze gidsen. Heb je géén ticket dan kun je niet deelnemen. Voor vragen neem per e-mail contact op. Aanmelden kan dus niet per e-mail maar uitsluitend via de website!

Er kunnen 30 deelnemers meewandelen Vergeet dus niet je aan te melden!

Meer informatie over onze overige activiteiten lees je op de website.

Verzamelen is om 06.20 uur op de parkeerplaats van de hockeyvelden van MHC Leusden.

  1. 26

    Gratis voucher

    € 0,00 Nog 26 plaatsen beschikbaar