Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

400 jaar geleden werd Raadpensionaris Johan van Oldenbarnevelt in ’s-Gravenhage onthoofd. 2019 was daarom uitgeroepen tot een herdenkingsjaar.

Wist u dat Johan van Oldenbarnevelt eigenaar is geweest van de Heerlijkheid Stoutenburg? En dat er op het landgoed nog steeds sporen terug te vinden zijn uit de periode rond 1600? Wandel mee door het laantje van Oldenbarnevelt op zoek naar overblijfselen uit zijn tijd.

We verzamelen vanaf 13.15 uur bij Informatiecentrum Koetshuis. De wandeling duurt ca. twee uur.  Er kunnen maximaal 15 deelnemers mee op deze bijzondere wandeling. 

Wees van harte welkom. Anders dan je van ons bent gewend, moet je je nu wél van tevoren aanmelden. En dat kan uitsluitend via de website. Aanmelden is per persoon. (Kom je bijv. met 2 personen, zorg dan dat er bij aantal 2 staat.) Neem je reserveringsticket mee, deze geldt als toegangsbewijs voor onze gidsen. Heb je géén ticket dan kun je niet deelnemen. Aanmelden kan dus niet per e-mail maar uitsluitend via de website!

De wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. 

Genoeg te beleven dus, u bent van harte welkom. Heeft u vragen, dan kunt u ons per e-mail bereiken. Meer informatie over onze overige activiteiten vindt u op de website.

Meer informatie over Johan van Oldenbarnevelt leest u hier.

  1. 2

    Gratis voucher

    € 0,00 Nog 2 plaatsen beschikbaar