Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Regiohoofd Zuid

Regiohoofd Zuid m/v

37 uur per week

 

Dit ga je doen
De afdeling Terreinbeheer is volop in ontwikkeling! In deze nieuwe functie stuur je een divers en integraal team van vijf boswachters en twee terreinmedewerkers in de regio Zuid aan. Als regiohoofd ben jij de spil tussen binnen en buiten en tussen beleid en uitvoering. Je zet de grote lijnen binnen je beheereenheid uit, je ziet toe op een goede werkvoorbereiding en een efficiënte werkplanning. Dat doe je uiteraard niet alleen, maar samen met je team. Door te sturen op output weten én doen jouw medewerkers waar ze goed in zijn. Waar nodig stuur je bij en coach en help je je mensen zich te ontwikkelen tot echte professionals in hun vakgebied.
Zowel intern als extern ben je het eerste aanspreekpunt voor het landschap. Je hebt contacten met externe partijen zoals gemeentelijke en provinciale overheden op ambtelijk niveau, samenwerkingspartners, media, bezoekers en vrijwilligers. Verder zorg je voor een goed algemeen, financieel en personeelsbeleid. De processen binnen jouw beheereenheid zijn op orde en worden door iedereen in je team nageleefd. Je onderschrijft onze kernwaarden en draagt deze uit.
 
Wie ben jij?
✓ Je hebt een Hbo-opleiding op het gebied van bos- en natuurbeheer
✓ Je hebt ervaring met het aansturen van een divers team professionals
✓ Je vindt het leuk om leiding te geven en doet dat vanuit een natuurlijk overwicht
✓ Je begrijpt wat het werk als natuurbeheerder inhoudt
✓ Je bent besluitvaardig, resultaatgericht en een uitstekende organisator
 
Wat biedt Utrechts Landschap jou?
✓ De mogelijkheid om bij een organisatie te werken die opkomt voor de belangen van de natuur en het erfgoed in de provincie Utrecht
✓ Een plek om het beste uit jezelf te halen en waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen
✓ Een aanstelling voor één jaar die bij goed functioneren wordt omgezet in een vast dienstverband
✓ Een sfeervolle werkplek in het nieuw te bouwen regiokantoor in Amerongen
✓ Inschaling in schaal 7 volgens de Raam‐cao Bos en Natuur deel Landschappen (per 1 januari 2022 tussen € 3.426,98 en maximaal € 4.685,33 bruto per maand bij een 37-urige werkweek).
 
Heb je belangstelling?
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je vanaf 1 mei telefonisch contact opnemen met Arjan van den Heuvel (Afdelingshoofd Terreinbeheer) telefoonnummer 06 33 77 89 36. Stuur je motivatie en cv in PDF formaat uiterlijk vrijdag 13 mei naar Martine Kleinherenbrink (HR adviseur), m.kleinherenbrink@utrechtslandschap.nl. Vermeld in je brief ook de data van je zomervakantie als je deze al gepland hebt. De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 24 mei. De tweede gespreksronde vindt plaats op vrijdag 3 juni. Een casus e/o een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Download de vacature