Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Cursus Storytelling

Cursus Storytelling

Helaas, de cursus is VOL. Heb je toch interesse? Plaats jezelf op de wachtlijst (selecteren bij datum).

Verhalen vertellen is zo oud als de mensheid, het zit in ons DNA, we houden van verhalen en we brengen er kennis mee over. We zijn allemaal verhalenliefhebbers. We geloven in de kracht en de magie van verhalen. Want een goed verhaal, die op het juiste moment goed vertelt wordt, kan een wereld van verschil maken.

Vandaag zijn verhalen meer dan ooit alomtegenwoordig: in film, toneelstukken, romans, tv-series, het internet. Dat komt deels doordat we in een beleveniseconomie leven. Mensen willen naast producten of diensten, ook belevenissen en ervaringen meemaken. De hele vrijetijdsindustrie draait rond belevenissen. Maar het huidige succes van verhalen gaat dieper dan de beleveniseconomie. Verhalen vertellen is eeuwenoud...

Storytelling

De cursus Storytelling wordt gegeven door Eugene Ligtvoet. Hij werkt sinds 1998 zelfstandig als acteur (theater, training en film), coach, Storyteller, tekstschrijver, film- en theatermaker, zanger en accordeonist.

Doelgroep: Leerlijn gidsen

De cursus Storytelling voor alle gidsen die benieuwd zijn naar manieren om hun informatie met verteltechnieken te verrijken.

Ben je relatief nieuw als gids of ben je zoek naar handvaten in de basis van het gidsen? Schrijf je dan ook in voor de cursus Excursievaardigheden.

Goed om te weten!

Deze cursus is nieuw in het aanbod van de Leerlijn. We hebben 1 datum geprikt om ervaring op te doen. Is de cursus vol? Of, wil je wel graag maar komt de datum slecht uit? Schrijf je dan in op de wachtlijst (selecteren bij datum). We bekijken dan de mogelijkheid voor extra cursusdagen.

Informatie

  • zaterdag 8 oktober     VOL
  • van 10u tot 16u
  • Landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 39 in De Bilt
  • de cursus is gratis
  • maximaal 10 deelnemers

Aanmelden cursus Storytelling