Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Meestgestelde vragen

Meestgestelde vragen Junior Beschermers

Wat is een Junior Beschermer?

Een Junior Beschermer is een kind onder de 12 jaar die, tegen betaling door een volwassene, een welkomstpakket en jaarlijks een speurkaart en Junior Beschermerspas ontvangt van Utrechts Landschap. Junior Beschermers worden aangemoedigd om met (groot)ouders, oom of tante de natuur in te gaan. De activiteiten zijn gericht op kinderen van 4 tot 12 jaar, maar Junior Beschermers aanmelden mag al vanaf 0 jaar.

Wat kost een Junior Beschermerschap?

Een Junior Beschermerschap kost € 7,50 per jaar. Speciale activiteiten worden via het e-mailadres van de cadeaugever gecommuniceerd, de website en het magazine Mijn Utrechts Landschap (kwartaalblad voor Beschermers).

Moet ik voor ieder kind betalen?

Een Junior Beschermerspas is persoonlijk en de kortingen voor Junior Beschermersactiviteiten gelden voor 1 kind. Het kind ontvangt ieder jaar een nieuwe Junior pas.

Kan ik alleen per automatische incasso betalen?

Een Junior Beschermerschap is alleen mogelijk per jaarlijkse automatische incasso. U bespaart daarmee de verzendkosten en het papier van een acceptgiro. De incasso zal jaarlijks plaatsvinden via het opgegeven rekeningnummer van de cadeaugever. De incasso zal per opgegeven kind worden geïncasseerd, u ontvangt daarvan per kind een bevestigingsbrief met mandaatnummer. De betaling stopt automatisch als het kind 12 jaar is geworden.

Hoe kan ik opzeggen of wijzigingen doorgeven?

Dit is mogelijk per telefoon: 030-220 55 55 of per e-mail naar beschermersadministratie@utrechtslandschap.nl onder vermelding van de opzegreden/wijziging naam en adresgegevens. Opzegging kan op ieder moment.

Ik ben lid van een ander Landschap, mag ik Junior Beschermers opgeven?

Dat is inderdaad mogelijk. Ook als u geen Beschermer bent, kunt u een kind Junior Beschermer maken.

Wanneer ontvangt het kind het welkomstpakket?

Wij doen ons best de welkomstpakketten zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 weken te versturen.

Kan ik het boekje Laarzen aan! los kopen?

Dat is helaas niet mogelijk. Het wandelboekje is exclusief voor het Junior Beschermerschap gemaakt en zit in het welkomstpakket.

Wat doen jullie met de gegevens?

Utrechts Landschap verkoopt geen adressen aan derden en gebruikt gegevens alleen om u te informeren of passende acties onder de aandacht te brengen. Gegevens van kinderen worden niet voor marketingdoeleinden gebruikt. Zie ook ons privacy statement.

Wanneer krijg ik een rugzakje?

Als u kinderen direct Junior Beschermer maakt via de infocentra of via de promotiewagen van Utrechts Landschap zit het welkomstpakket in een leuk tasje. Het kind kan er dan direct mee aan de slag. Bij aanmelding via de flyer in Mijn Utrechts Landschap of via de website zal het welkomstpakket per post naar het kind verzonden worden en zit er geen tasje bij.

Welke speurkaarten krijgt het kind nog meer?

Ieder jaar zal er een andere speurkaart naar het kind verzonden worden. Dit kan een paddenstoelenkaart zijn, of bijvoorbeeld een vogelkaart. Er zijn vele varianten.