Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker secretariaat

In verband met het bereiken van de AOW gerechtigde leeftijd van onze huidige collega zijn wij per 1 augustus 2022 op zoek naar een:

 

Medewerker secretariaat m/v

 (32 uur per week)

 

Dit ga je doen

In deze gevarieerde functie ben je op de eerste plaats het visitekaartje van Utrechts Landschap en bied je ondersteuning aan alle afdelingen van de organisatie. Samen met je collega zorg je voor een permanente bezetting tijdens kantoortijden, tijdens vakanties en ziekte vervang je je collega. Je ontvangt gasten, staat mensen telefonisch en per mail te woord, plant afspraken in, draagt zorg voor inkomende en uitgaande post inclusief opmaken van brieven. Ook help je de directeur met haar agendabeheer.

Daarnaast ben je secretaris voor de Raad van Toezicht. Je bereidt de tweemaandelijkse vergaderingen voor, organiseert excursies, zorgt voor tijdige verspreiding van de agendastukken en je notuleert tijdens de vergaderingen.

En last but not least, ben je de informatiebeheerder van Utrechts Landschap. Je bewaakt de mappenstructuur, helpt collega’s waar nodig met opschoonacties en je zorgt ervoor dat alle papieren archieven worden overgezet naar digitaal. Je informeert het MT regelmatig over de stand van zaken binnen de organisatie en ontwikkelingen in de digitale archiefwereld.

Wie ben jij?

 • Je hebt een secretariële of administratieve opleiding op mbo-niveau en meerdere jaren werkervaring in een secretariële of vergelijkbare functie;
 • Daarnaast ben je goed in Nederlands, zowel in woord als schrift. Je schrijft makkelijk en snel en je hebt en een gedegen kennis van MS Office;
 • Je vindt het leuk om in een hectische werkomgeving te werken en blijft kalm onder druk. Je bent klantgericht en kunt tegelijkertijd je grenzen bewaken;
 • Je bent dienstverlenend, positief, betrouwbaar en staat stevig in je schoenen;
 • We vinden het fijn als je affiniteit hebt met de groene sector;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in provincie Utrecht en je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat biedt Utrechts Landschap jou?

 • De allermooiste plek om te werken: op Landgoed Oostbroek, pal naast Science Park Utrecht;
 • Hybride werken is mogelijk;
 • De mogelijkheid om bij een organisatie te werken die opkomt voor de belangen van de natuur en het erfgoed in de provincie Utrecht;
 • Je wordt collega van 55 enorm betrokken medewerkers en 800 enthousiaste vrijwilligers;
 • Inschaling in schaal 5 volgens de Raam‐cao Bos en Natuur deel Landschappen (minimaal € 2.698,75 tot maximaal € 3.345,33 bruto per maand bij een 37-urige werkweek).

Heb je belangstelling?

Stuur je motivatie met cv in PDF formaat voor maandag 23 mei 2022 naar m.kleinherenbrink@utrechtslandschap.nl (Martine Kleinherenbrink, HR adviseur). Vermeld in je brief ook de data van je zomervakantie als je deze al gepland hebt. De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 31 mei, de tweede gespreksronde is op donderdag 9 juni. We streven ernaar om de procedure voor 1 juli afgerond te hebben.

Download de vacature