Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker Public Relations Heidestein

Medewerker Public Relations Heidestein (Zeist)

Verscholen in de bossen bij Zeist liggen Heidestein en landgoed Bornia. Het is een afwisselend bos met karakteristieke dennen en overblijfselen van de historische landgoederen. Het meest indrukwekkend zijn de uitgestrekte heidevelden. Zo leeg en weids zag de hele Utrechtse Heuvelrug er ruim honderd jaar geleden uit. Een kudde Drentse heideschapen begraast de heide.

Op Heidestein en Bornia wordt door een vrijwilligersteam veel werk verzet. Er zijn terreinvrijwilligers die meehelpen met de boswachter om het terrein te beheren. Er zijn vrijwillige gidsen die rondleidingen en activiteiten organiseren voor bezoekers. En de vrijwillige infomedewerkers staan klaar in het infocentrum de Schaapskooi om voorbijgangers en bezoekers te informeren.

Met man en macht maken ze van Heidestein een prachtig pareltje. Eentje die gezien en bezocht mag worden. Voor het maken van promotie is het team op zoek naar een medewerker Public Relations. 

Medewerker Public Relations Heidestein (vrijwillig)

  • Word je enthousiast over natuur en geschiedenis?
  • Ben je bekend met het beheren van social media (met meerdere gebruikers actief)?
  • Kun je snel je weg vinden binnen de tools waarmee social media berichten kunt inplannen?
  • Ben je daarnaast goed in het schrijven van een creatieve en aantrekkelijke boodschap?

Dan is dit vast een leuke functie voor jou!

Als medewerker Public Relations zet je de vrijwilligers en de activiteiten van Heidestein in de kijker. Je zorgt ervoor dat het bezoekerscentrum de Schaapskooi van Heidestein een begrip wordt in Zeist en omgeving. Er zijn verschillende wegen te bewandelen om hier iets moois van te maken. Al snel kom je op het pad van (pers)berichten op sociale media of de lokale krant en de activiteitenagenda op de website van Utrechts Landschap. Uiteraard doe je dit niet alleen. Het team Public Relations staat in nauw contact met de vrijwilligers van Heidestein én de afdeling communicatie van Utrechts Landschap.

De tijdsinvestering bedraagt gemiddeld 1 dagdeel in de week. Wat grotendeels thuis en naar eigen inzicht uitgevoerd kan worden.

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Stroomt de positieve energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.