Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker Promoteam

Medewerker Promoteam (door de hele provincie)

Utrechts Landschap heeft diverse infocentra op onze locaties in de provincie Utrecht. In een infocentrum geven vrijwilligers informatie over onze natuurgebieden, landgoederen en erfgoed.

Maar …. Utrechts Landschap heeft ook een infocentrum op wielen. Het infocentrum heet de Groenling (fysieke promokar op wielen) en wordt bemand door het promoteam bestaande uit 13 enthousiaste vrijwilligers. Zodra het kan gaan enkele vrijwilligers met de Groenling op pad. Je kan ze vinden in één van onze gebieden, bijvoorbeeld bij een evenement. Maar ze zijn ook te spotten op andere locaties zoals het Dierenpark Amersfoort of een lokale markt. Als de link met natuur en milieu er maar is!

Door de groeiende publieke belangstelling wil het promoteam gaan uitbreiden met extra vrijwilligers!

Medewerker Promoteam (vrijwillig)

  • Ben je enthousiast over natuur en natuurbescherming?
  • Kom je goed uit je woorden?
  • Maak je makkelijk een praatje met mensen?
  • Ben je leergierig om kennis te vergaren?

Kortom, dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Als medewerker van het promoteam informeer je bezoekers over natuurgebieden en andere activiteiten van Utrechts Landschap. De Groenling biedt de mogelijkheid om folders, wandelkaarten en zoekkaarten uit te stallen. Ideaal om het gesprek aan te gaan. En misschien wel om een bezoeker beschermer (donateur) te maken van Utrechts Landschap. En geen paniek, je hoeft de promokar niet zelf op locatie te brengen. Daar hebben we enkele vrijwillige chauffeurs voor!

Het promoteam wordt flexibel ingezet. Aan de hand van een dienstrooster kun je je beschikbaarheid opgeven. Echter vragen we wel naar een bepaalde continuïteit. Wel zo gezellig voor jou, als voor het team. Denk aan een gemiddelde inzet van 8 uur per maand met name op zaterdag en/of zondag. En denk er ook om, het werkgebied betreft de volledige provincie Utrecht.

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden. 

Stroomt de positieve energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.