Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker molenwinkel en informatiecentrum molen De Hoop (Loenen aan de Vecht)

Medewerker molenwinkel en informatiecentrum molen De Hoop (Loenen aan de Vecht)

In de provincie Utrecht zijn 23 molens in bedrijf die in beheer zijn bij Utrechts Landschap. Een van deze molens is molen De Hoop in Loenen aan de Vecht. Het publiek kan zich in deze molen informeren over de werking en historie. In de molen is een van onze infocentra gevestigd waar vrijwilligers informatie geven over natuurgebieden, landgoederen en erfgoed, en zij verkopen natuurvriendelijke producten, cadeauartikelen en wandelroutes. Uiteraard worden er ook meelproducenten van de korenmolen verkocht.

Medewerker molenwinkel en infocentrum Molen De Hoop (vrijwillig)

  • Heb je de aardigheid in het verkopen van artikelen?
  • Sta je graag in een winkel?
  • Kom je goed uit je woorden?
  • Maak je makkelijk een praatje met mensen?
  • Ben je leergierig om kennis te vergaren?
  • Ben je enthousiast over molens?

Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken!

Als medewerker molenwinkel en infocentrum geef je vooral informatie over het Utrechts Landschap en specifiek over molen De Hoop. Daarnaast verkoop je onze aangeboden artikelen. Naar gelang je interesse kun je een bijdrage leveren aan de ondersteuning van activiteiten die in de Blauwe kamer en omgeving georganiseerd worden.

De tijdsinvestering bedraagt een dagdeel op zaterdag per twee weken (en minimaal 1x per maand).

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden. 

Stroomt de energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.