Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker molenwinkel De Nieuwe Molen (Veenendaal)

Medewerker molenwinkel De Nieuwe Molen (Veenendaal)

In de provincie Utrecht zijn 23 molens in bedrijf die in beheer zijn bij Utrechts Landschap. Een van deze molens is de Nieuwe Molen in Veenendaal. De molen draait regelmatig en op zaterdag kan het publiek zich in de korenmolen informeren over de werking en historie van de molen. In de molen is een winkel gevestigd waar meelproducten worden verkocht en informatie over Utrechts Landschap verkrijgbaar is.

Medewerker molenwinkel De Nieuwe Molen (vrijwillig)

  • Heb je de aardigheid in het verkopen van artikelen?
  • Sta je graag in een winkel?
  • Ben je enthousiast over molens?

Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken!

Als medewerker molenwinkel is je belangrijkte taak de verkoop van de diverse meelsoorten, het volgens receptuur mengen van bepaalde producten, adviseren van klanten over het bakken van brood, cakes e.d. Daarnaast houd je de winkel schoon.

De tijdsinvestering bedraagt een dagdeel per twee weken op zaterdag.

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden. 

Stroomt de energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.