Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker kruiden- en vlindertuin

Medewerker kruiden- en vlindertuin (De Bilt)

Op ons Landgoed Oostbroek in De Bilt hebben we een geweldige kruidentuin met diversiteit aan kruiden. We hebben perken met verf-, keuken- en medicinale kruiden. Er zijn ook perken met Oudhollandse groenten én er is een prachtige vlindertuin.

Om de kruidentuin in bloei te houden, wordt er veel werk verzet. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een groep van vrijwilligers. Er wordt iedere woensdagochtend gewerkt van maart tot en met september. In drukke periodes kan het gebeuren dat er een extra dagdeel wordt gewerkt. Bij ieder perk werken steeds 2 tot 3 vrijwilligers samen, zo blijft het gezellig en kan er natuurlijk kennis uitgewisseld worden.

Medewerker beheerteam kruiden- en vlindertuin (vrijwillig) 

  • Houd je van de natuur?
  • Heb je groene vingers?
  • Heb je ervaring met tuinieren? Of wil je graag ervaring opdoen?
  • Ga je een zwaardere klus niet uit de weg?

Dan is dit vast een leuke functie voor jou!

Als medewerker van het beheerteam werk je mee aan de groei en bloei van de perken. In de perken vind je bloemen en planten terug maar ook kruiden en groenten. Wat je doet varieert van onkruid wieden tot bemesten, van zaaien tot stekken. Kortom, genoeg te doen!

Het beheerteam werkt iedere woensdagochtend. Iedere week aanwezig zijn, is aan te raden zeker in de periode van maart tot en met oktober.

Je krijgt er uiteraard veel voor terug zoals een gezellig team. Of wat dacht je van een gezonde dosis frisse buitenlucht!

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Stroomt de energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.