Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker kruiden- en vlindertuin

Medewerker kruiden- en vlindertuin (De Bilt)

Op ons Landgoed Oostbroek in De Bilt hebben we een geweldige kruiden- en vlindertuin met diversiteit aan kruiden. We hebben perken met verf-, keuken- en medicinale kruiden. Er zijn ook perken met Oudhollandse groenten én er is een prachtige vlindertuin.  

Om de tuin in bloei te houden, wordt er veel werk verzet. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een groep van vrijwilligers. Er wordt iedere woensdagochtend gewerkt van maart tot en met september. In drukke periodes kan het gebeuren dat er een extra dagdeel wordt gewerkt. Bij ieder perk werken steeds 2 tot 3 vrijwilligers samen, zo blijft het gezellig en kan er natuurlijk kennis uitgewisseld worden.  

  • Houd je van de natuur?
  • Heb je ervaring met tuinieren? En wil je dit nog verder uitbreiden?
  • Steek je graag je handen uit de mouwen?
  • Ga je een zwaardere klus niet uit de weg?

Dan is dit vast een leuke functie voor jou!

In de kruiden- en vlindertuin wordt iedere woensdagochtend gewerkt. Iedere week aanwezig zijn zou leuk zijn. Maar het is geen voorwaarde. We vragen om ongeveer 20 keer per jaar aan te sluiten, of meer als dat past binnen jouw beschikbaarheid.

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden. 

Stroomt de energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.