Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker informatiecentrum Beerschoten

Medewerker infocentrum Beerschoten (De Bilt)

Utrechts Landschap heeft diverse infocentra op locaties in de provincie. In deze infocentra geven vrijwilligers informatie over natuurgebieden, landgoederen en erfgoed, en zij verkopen natuurvriendelijke producten, cadeauartikelen en wandelroutes.

Eén van onze informatiecentra is gevestigd in het paviljoen Beerschoten in de Bilt. Door de groeiende publieke belangstelling voor dit gebied is er behoefte aan uitbreiding van het vrijwilligersteam.

  • Ben je enthousiast over natuur en natuurbescherming?
  • Kom je goed uit je woorden?
  • Maak je makkelijk een praatje met mensen?
  • Ben je leergierig om kennis te vergaren?
  • Heb je de aardigheid in het verkopen van artikelen?

Kortom, dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Als vrijwilliger infocentrum geef je vooral informatie over het Utrechts Landschap en specifiek over het gebied Beerschoten en omgeving. Daarnaast verkoop je onze aangeboden artikelen. Naar gelang je interesse kun je een bijdrage leveren aan de ondersteuning van activiteiten die bij het paviljoen georganiseerd worden.

Het infocentra is open voor het publiek op vrijdag, zaterdag en zondag van 13u30 tot 16u30. Je bent minimaal 1 dagdeel per 14 dagen beschikbaar.

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Stroomt de positieve energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.