Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker infocentrum Blauwe Kamer

Medewerker infocentrum Blauwe Kamer (Wageningen)

Utrechts Landschap heeft diverse infocentra op locaties in de provincie. In deze infocentra geven vrijwilligers informatie over natuurgebieden, landgoederen en erfgoed, en zij verkopen natuurvriendelijke producten, cadeauartikelen en wandelroutes.

Eén van onze informatiecentra is gevestigd in de Blauwe Kamer in Wageningen. Door de groeiende publieke belangstelling voor dit gebied is er behoefte aan uitbreiding van het vrijwilligersteam.  

Medewerker infocentrum Blauwe Kamer (vrijwillig)

  • Ben je enthousiast over natuur en natuurbescherming?
  • Kom je goed uit je woorden?
  • Maak je makkelijk een praatje met mensen?
  • Ben je leergierig om kennis te vergaren?
  • Heb je de aardigheid in het verkopen van artikelen?

Kortom, dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Als medewerker infocentrum geef je vooral informatie over het Utrechts Landschap en specifiek over het gebied van de Blauwe kamer. Daarnaast verkoop je onze aangeboden artikelen. Naar gelang je interesse kun je een bijdrage leveren aan de ondersteuning van activiteiten die in de Blauwe kamer en omgeving georganiseerd worden.

Het infocentrum is open van dinsdag t/m vrijdag (14u tot 16u) en van zaterdag t/m zondag (13u t/m 16u). Je bent minimaal 20 dagdelen per jaar beschikbaar.

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden. 

Stroomt de positieve energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.