Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker beheerteam Beerschoten

Medewerker beheerteam Beerschoten (De Bilt)

Vlakbij de stad Utrecht ligt landgoed Beerschoten. Met kronkelende vijvers, stromende beek, weiden met boomgroepen en oude lanen vormt het een aantrekkelijk wandelgebied. Het aangrenzende Houdringe bestaat uit bos en open grasland. Er staan eiken en beuken waarvan de stam een diameter heeft van meer dan een meter. Aan de rand van de stuifzandvlaktes in het Panbos ‘wandelen’ de bomen. De wind heeft het zand tussen de wortels weggestoven.

Om het bos mooi te houden wordt er veel werk verzet. Deze onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door 2 beheerteams die volledig uit vrijwilligers bestaan. Beheerteam A werkt op woensdagochtend en beheerteam B op donderdagochtend.

Medewerker beheerteam B donderdagochtend (vrijwillig) 

  • Houd je van de natuur?
  • Steek je graag je handen uit de mouwen?
  • Ben je buiten graag actief bezig?

Dan is dit vast een leuke functie voor jou!

Als medewerker van het beheerteam werk je mee aan de onderhoudswerkzaamheden. Zoals het verwijderen van opschot van Amerikaanse vogelkers, zagen van bomen, repareren van hekwerk, spreng en oevers schoonhouden, snoeien van ruiterroutes en wandelpaden. Kortom, genoeg te doen!

Beheerteam B werkt iedere donderdagochtend van 9u tot 12u. Iedere week aanwezig zijn zou leuk zijn. Maar het is geen voorwaarde. We vragen om ongeveer 20 keer per jaar aanwezig te zijn.

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Stroomt de positieve energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.