Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker activiteitenteam Amersfoort

Medewerker Activiteitenteam Amersfoort

Heerlijkheid Stoutenburg (Amersfoort en omgeving) ligt in een beekdal. Het landgoed bestaat uit een parkbos, houtwallen en weilanden. Landgoed Stoutenburg grenst aan agrarisch gebied, waardoor het een open karakter heeft. Het parkbos is aangelegd rond 1880, tijdens de bouw van het huidige kasteel. Het bestaat grotendeels uit loofbomen. Opvallend zijn de hulststruiken in de ondergroei. In het voorjaar bloeien er sneeuwklokjes, krokussen en bosanemonen. In het voorjaar bloeien er in het parkbos sneeuwklokjes, krokussen en bosanemonen, de zogeheten stinsenplanten.

Door het jaar heen bruist het rondom Stoutenburg van de (kinder)activiteiten die door het activiteitenteam worden georganiseerd. Door de nog steeds groeiende publieke belangstelling voor dit gebied is er behoefte aan uitbreiding van het vrijwilligersteam. 

Medewerker activiteitenteam Amersfoort (vrijwillig)

  • Word je enthousiast over natuur en geschiedenis?
  • Draai je je hand niet om een activiteit (logistiek) te organiseren?
  • Vind je het leuk om met onze bezoekers (volwassen en kinderen) in contact te komen?
  • Heb je misschien al ervaring in het bedenken en organiseren van (kinder)natuuractiviteiten?

Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken!

Als medewerker van het activiteitenteam werk je zowel achter als voor de schermen mee aan het bedenken en organiseren van activiteiten. De activiteiten zijn uiteenlopend. Denk hierbij aan knutselactiviteiten voor kinderen, mee doen met ‘Struinen door de Tuinen’, als het opzetten van het 15-jarig jubileum van het koetshuis Stoutenburg. Of misschien heb jij wel een leuk nieuw idee! Kortom genoeg te doen.

De tijdsinvestering ligt niet vast en hangt af van het aantal activiteiten die gepland staan. Ga in gesprek met het team voor een goeie indeling.

Je krijgt er veel voor terug. Zoals een gezellig team die leuke dingen doet. Of wat denk je van een gezonde dosis frisse buitenlucht.

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Stroomt de positieve energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.