Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker ’t Winkeltje Oostbroek

Medewerker 't Winkeltje Oostbroek (De Bilt)

Bloemrijke graslanden tussen oud loofbos, moerassen en een kloostertuin. Landgoed Oostbroek vormt een oase van rust tussen de drukte van de A28 en het UMC Utrecht. Hier ontsnappen bezoekers aan de drukte van alledag voor een wandeling en een bezoek aan ’t Winkeltje.

In de orangerie van het landgoed kun je ’t Winkeltje vinden, tevens een informatiecentrum van Utrechts Landschap. Bezoekers kunnen hier terecht voor informatie over wandel- en fietsroutes in de omgeving en ook voor streekeigen natuurproducten, fruit, cadeauartikelen en wildernisvlees. Je kunt er ook een kopje koffie of thee drinken. ’t Winkeltje wordt volledig gerund door vrijwilligers.

Medewerker winkel en infocentrum 't Winkeltje (vrijwillig)

  • Ben je enthousiast over natuur en natuurbescherming?
  • Kom je goed uit je woorden?
  • Maak je makkelijk een praatje met mensen?
  • Ben je leergierig om kennis te vergaren?
  • Heb je de aardigheid in het verkopen van artikelen?

Kortom, dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Als vrijwilliger geef je informatie over het Utrechts Landschap en specifiek over het gebied Oostbroek en omgeving. Daarnaast verkoop je onze aangeboden artikelen. Naar gelang je interesse kun je een bijdrage leveren aan de ondersteuning van activiteiten die bij het ‘t Winkeltje georganiseerd worden.

’t Winkeltje is open voor het publiek van dinsdag t/m vrijdag van 12u30 tot 15u30. Op zaterdag en zondag is dit van 11u00 tot 16u30. Je bent 2 tot 3 dagdelen beschikbaar per maand, waarvan 1 op zondag.

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden. 

Stroomt de positieve energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.