Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker (kinder)activiteiten Blauwe Kamer

Medewerker (kinder)activiteiten Blauwe Kamer (Wageningen)

Het informatiecentrum Blauwe kamer vormt de uitvalsbasis voor het activiteitenteam Blauwe Kamer. Het activiteitenteam bestaat uit enkele vrijwilligers die specifiek voor kinderen en hun (groot)ouders het hele jaar door op woensdag (behalve in de zomervakantie) knutselmiddagen, excursies of themamiddagen organiseren. Het doel is om op een creatieve en spannende manier kinderen en hun (groot)ouders kennis te laten maken met de natuur in en rond de Blauwe Kamer.

Medewerker (kinder)activiteiten Blauwe Kamer (vrijwillig)

  • Heb je affiniteit met het begeleiden van natuur gerelateerde (knutsel)activiteiten?
  • Heb je affiniteit met de doelgroep kinderen?
  • Heb je enige kennis van de natuur?
  • Kun je goed samenwerken?

Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

Als medewerker van het activiteitenteam zijn je belangrijkste taken het voorbereiden van activiteiten, meedoen in de uitvoering hiervan en meedenken in de ontwikkeling van bestaande en nieuwe activiteiten.

De tijdsinvestering bedraagt minimaal 6x per jaar om mee te helpen in de taken zoals hierboven omschreven. Vaker mag natuurlijk altijd.

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden. 

Stroomt de positieve energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.