Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Utrechts Landschap Gids

Utrechts Landschap Gids

Begin maart is de nieuwe Utrechts Landschap Gids verschenen. In het boek zijn alle natuurgebieden en erfgoedeigendommen van Utrechts Landschap beschreven en in beeld gebracht. De gids is een cadeau aan de 26.500 betalende Beschermers (donateurs) van Utrechts Landschap, als dank voor hun steun. Ook mensen die zich aanmelden als donateur krijgen de nieuwe Landschapsgids gratis als welkomstgeschenk.

De 272 pagina’s tellende uitgave is een naslagwerk en inspiratiegids boordevol foto’s en illustraties. De gids geeft inspiratie om met eigen ogen de rijkdom van de natuurlijke en culturele schatten in de provincie te gaan ontdekken. Bijzonder zijn de opengewerkte tekeningen van bijvoorbeeld een dassenburcht, een prehistorische grafheuvel, Molen De Hoop in Loenen aan de Vecht en Kasteel Loenersloot in Loenersloot.

Een eigen exemplaar

Alle bestaande donateurs krijgen in de week van 5 maart 2019 een persoonlijke waardebon thuisgestuurd waarmee ze het boek in een van de zeven infocentra (en een aantal molens) van Utrechts Landschap kunnen ophalen. Men kan ook de gids ook tegen verzendkosten op laten sturen of persoonlijk komen ophalen tijdens de exclusieve Beschermersbijeenkomst op 30 maart in Theater Figi (Zeist). Tijdens de Beschermersbijeenkomst wordt de gids officieel overhandigd aan de Commissaris van de Koning Hans Oosters en de burgemeester van Zeist, Koos Janssen.

Welkomstgeschenk

De Utrechts Landschap Gids heeft een winkelwaarde van € 30 en is een exclusief cadeau voor bestaande Beschermers en nieuwe Beschermers. De Landschapsgids is niet in de losse verkoop verkrijgbaar. Mensen kunnen zich aanmelden als Beschermer op www.utrechtslandschap.nl/bescherm.