Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

25 jaar steun van de Postcode Loterij

_MG_8573.jpg22 november 2021

De Nationale Postcode Loterij zet zich in voor een rechtvaardige en groene wereld. De provinciale Landschappen worden via de koepelorganisatie LandschappenNL al sinds 1996 gesteund door de Postcode Loterij en haar deelnemers. Dankzij die jaarlijkse bijdrage ontvingen wij in de afgelopen 25 jaar gezamenlijk maar liefst € 358,8 miljoen.

Een kwart eeuw impact op natuur, landschap en beleving
Mede dankzij de jarenlange steun van de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers hebben de Landschappen de afgelopen 25 jaar heel veel bereikt. Naast de jaarlijkse bijdrage ontvingen we ook extra bijdragen voor bijzondere projecten van de Postcode Loterij, waaronder Nederland Zoemt en Plan Boom.

Benieuwd naar 25 hoogtepunten in heel Nederland? Bekijk de video!

Nog meer goed nieuws
LandschappenNL ontvangt de komende 5 jaar opnieuw een jaarlijkse bijdrage van de Postcode Loterij; wij zijn trots en verheugd dat we na 25 jaar wederom het vertrouwen krijgen voor een nieuwe samenwerking. De schenkingen aan goede doelen zijn alleen mogelijk dankzij de 3 miljoen trouwe deelnemers aan de Postcode Loterij. Van elk gekocht lot gaat 40% naar goede doelen.

Utrechts Landschap
Wil je lezen op welke manieren Utrechts Landschap het geld van de Nationale Postcode Loterij heeft omgezet in winst voor natuur, erfgoed en bezoekers? Download dan het artikel in het herfstnummer van Mijn Utrechts Landschap (pdf).

« Terug