Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Nieuw! QR-route op landgoed Beerschoten

UL-routepaaltje met QR-code.jpg16 november 2021

Utrechts Landschap biedt wandelaars een nieuwe manier van beleven aan met een QR-route op landgoed Beerschoten bij De Bilt. Door onderweg codes te scannen, kunnen wandelaars kennismaken met de natuur en geschiedenis van het landgoed en ontdekken ze de meest bijzondere plekjes.

De nieuwe QR-route volgt de rood gemarkeerde wandelroute van 4 km en start bij Paviljoen Beerschoten aan De Holle Bilt 6 in De Bilt. Op diverse routepaaltjes is een QR-bordje bevestigd. Door deze te scannen, leert de wandelaar over wat er op dat punt te zien is. Het scannen van de code gaat eenvoudig met de camera of een QR-app op de mobiele telefoon. De route is een pilot. Als er voldoende positieve reacties op komen, volgen er meer QR-routes in de gebieden van Utrechts Landschap.

Beerschoten

Landgoed Beerschoten ligt vlakbij de stad Utrecht. Met kronkelende vijvers, een stromende beek, weiden met boomgroepen en oude lanen vormt het een aantrekkelijk wandelgebied. Op het landgoed zijn diverse elementen te vinden die horen bij de historische parkaanleg, zoals de vissenkom, konijnenberg en het kathedralenbos. Meer informatie over Beerschoten is te vinden op utrechtslandschap.nl/beerschoten.

« Terug