Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Test: openingstijden Tabaksschuur Amerongen

Infocentrum foto - jan de Jong.JPG09 januari 2020

Uit gesprekken met bezoekers van de Tabaksschuur in Amerongen is het afgelopen jaar gebleken dat er met name op de zondagochtenden behoefte is om een bezoek aan het infocentrum te brengen. Tot nu toe was dit niet mogelijk, omdat het centrum alleen op zaterdag-, zondag-  en woensdagmiddagen van 13.00 tot 16.00 uur voor het publiek geopend is.

In overleg met de vrijwilligers van de Tabaksschuur is daarom besloten om in de maanden februari en maart van dit jaar, naast de al bekende openingstijden, een test te doen met het openstellen van het infocentrum op iedere eerste en derde zondagochtend van de maand. De Tabaksschuur zal dan geopend zijn van 10.30 tot 16.00. Enthousiaste vrijwilligers staan dan klaar om bezoekers te voorzien van interessante informatie, een kopje koffie of thee, of zomaar een praatje.

Voorlopig gelden deze openingstijden dus alleen voor de komende twee maanden, maar als inderdaad blijkt dat hiermee een bestaande behoefte vervuld wordt, dan kijken de vrijwilligers of het mogelijk is om deze tijden het gehele jaar door te voeren.

Breng de komende maanden gerust eens een bezoekje aan het infocentrum aan de Veenseweg 8 in Amerongen. De vrijwilligers ontvangen je graag. De ongedwongen sfeer en het gezellige winkeltje zullen je zeker bevallen en bijdragen aan een geslaagde zondagse wandeling.

Kijk hier voor meer informatie over de Tabaksschuur.

« Terug