Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Help mee de rust te bewaren en word donateur

ijsvogel RR20 mei 2022

Utrechts Landschap start vanaf vandaag een actie om nieuwe donateurs te werven. Met de slogan ‘Bewaar de rust’ roept de Utrechtse natuurorganisatie bewoners in de provincie op om te helpen de natuur om de hoek uit te breiden en te behouden.


Voor altijd groen

Utrechts Landschap werkt er samen met bewoners aan om gebieden aan te kopen en voor altijd groen te houden. De landgoederen en natuurgebieden van de stichting zijn oases van rust in de drukste provincie van Nederland. Je kunt er tijdens een wandeling genieten van een vogelconcert, zomaar oog in oog staan met een ree of dassensporen je pad zien kruisen.

Niemand kan zonder natuur

Het is de overtuiging van Utrechts Landschap dat niemand zonder natuur kan. Daarom wil de natuurorganisatie tussen alle ruimtelijke ontwikkelingen in de rust bewaren. Dat kan alleen met hulp van donateurs, Beschermers van het landschap! Beschermer worden kan al voor € 2,50 per maand.

Nieuwe Beschermers ontvangen een Utrechts Landschapgids (t.w.v. € 30) en vier keer per jaar het magazine Mijn Utrechts Landschap. De gids en het magazine staan boordevol tips en informatie om te genieten van de Utrechtse natuur, dichtbij huis. Nieuwe Beschermers kunnen helpen de rust te bewaren door zich aan te melden via utrechtslandschap.nl/bescherm.

« Terug