Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Utrechts Landschap start wervingsactie voor meer donateurs

UL Wandelaar in Lockhorsterbos Renk Ruiter.jpgvrijdag 09 oktober 2020

Utrechts Landschap is vandaag gestart met een actie om nieuwe Beschermers (donateurs) te werven. Dit jaar hebben we meer dan ooit gemerkt dat mensen behoefte hebben aan natuur dichtbij huis. In een provincie waar ruimte schaars is, stelt Utrechts Landschap natuur veilig door gebieden aan te kopen. Om nóg meer natuur veilig te stellen, is de steun van nieuwe Beschermers hard nodig.

Utrechts Landschap zet zich al ruim 90 jaar in voor aankoop, bescherming en beheer van natuur en erfgoed in de provincie Utrecht. Inmiddels heeft de stichting ruim 5.600 hectare natuur veiliggesteld. Onlangs nog kocht Utrechts Landschap in de omgeving van Woerden een weidevogelgebied aan, zodat het voor altijd natuur kan blijven. Meer dan 28.000 inwoners van de provincie steunen Utrechts Landschap als Beschermer. Dankzij die achterban kan Utrechts Landschap het beschermen van natuur hoger op de agenda krijgen van belangrijke partijen.

Utrechts Landschap Gids cadeau

Nieuwe Beschermers steunen het behoud van de Utrechtse natuur én ontvangen de Utrechts Landschap Gids cadeau. De kleurrijke gids staat boordevol wandel- en fietstips, foto’s en informatie om de Utrechtse natuur te ontdekken. Het is al mogelijk om voor € 2,50 per maand Beschermer te worden en de gids te ontvangen. Beschermers ontvangen tevens vier keer per jaar het magazine Mijn Utrechts Landschap en een Beschermerspas. Deze pas biedt korting op diverse excursies en exclusieve voordelen. Aanmelden kan via www.utrechtslandschap.nl/bescherm.

 

« Terug

Delen:

Share Share