Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Succesvolle eerste editie Utrechtse Natuurdagen

GA--20191006-FT3A6660.jpgmaandag 07 oktober 2019

Afgelopen week vond de eerste editie van de Utrechtse Natuurdagen plaats bij de Tabaksschuur in Amerongen. Van donderdag tot zondag trokken de verschillende bijeenkomsten rondom het thema biodiversiteit honderden bezoekers. Utrechts Landschap kijkt dan ook met een goed gevoel terug op het evenement.

Bezoekers

Verschillende groepen relaties van Utrechts Landschap werden op verschillende momenten uitgenodigd: vrijwilligers, Bedrijfsvrienden, Gulle gevers, waarnemers en publiek. Het weer zat niet altijd mee, maar daar lieten de bezoekers zich niet door tegenhouden. Door weer en wind liepen jong en oud vol enthousiasme mee met excursies of sloten zij aan bij een van de interessante lezingen of workshops.  

Vrijwilligers

Gedurende de vier dagen zetten een grote groep vrijwilligers van Utrechts Landschap zich op allerlei manieren in: zij verzorgde excursies, hielpen met de opbouw van het terrein en zorgde voor een warm welkom voor alle bezoekers. De eerste editie van de Utrechtse Natuurdagen was mede dankzij hen een groot succes!

Wil jij ook vrijwilliger worden bij Utrechts Landschap? Kijk hier voor een overzicht van vacatures.

« Terug

Delen:

Share Share