Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Unieke excursie: op zoek naar beversporen

Ponton - Utrechtse Natuurdagenwoensdag 02 oktober 2019

Op zondag 6 oktober is de publieksdag van de Utrechtse Natuurdagen: een natuurevenement van Utrechts Landschap waarbij iedereen welkom is die graag van én in de natuur wil leren. Speciaal voor dit evenement wordt een exclusieve excursie georganiseerd: op zoek naar beversporen.

Op zoek naar beversporen

Tijdens deze bijzondere excursie langs de Amerongse Bovenpolder laten deskundige gidsen zien hoe de bever de boswachter helpt bij het beheren van zijn natuurgebied. Je komt op plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. Er is speciaal voor deze excursie een brug over het water aangelegd, zodat je de beversporen van dichtbij kunt zien.

Evenement voor jong en oud

Naast de beversporenexcursie zijn er nog meer excursies, workshops en lezingen bij te wonen op deze dag. Voor ouderen wordt er een natuurexcursie per elektrische golfkar verzorgd en kinderen kunnen deelnemen aan een excursie waterdiertjes vangen of met natuurlijke materialen knutselen. Ook kun je op het terras rustig genieten van de mooie omgeving met een kopje koffie en iets lekkers.

Deelname aan de activiteiten in Amerongen is gratis. Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten kijk hier

« Terug

Delen:

Share Share