Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilligersploeg in park Loenersloot van start

UL - Kasteelpark Loenersloot - Trudelies de Graaf.jpgdinsdag 12 maart 2019

Utrechts Landschap zoekt vrijwilligers die op 15 maart mee willen werken aan het behoud van de karakteristieke kenmerken van Kasteelpark Loenersloot. Dit kasteelpark is in 1797 aangelegd door landschapsarchitect Gijsbert van Laar. Lijkt het je leuk om tijdens het buiten werken meer te weten te komen over een 18e-eeuws park en het onderhoud ervan? Meld je dan aan voor de vrijwilligersploeg.

Kasteel Loenersloot heeft een kleinschalig en romantisch park met kunstmatige heuveltjes en kronkelende waterpartijen.Ondanks het kleine formaat van dit park zijn er voldoende klussen om elke derde vrijdag van de maand aan de slag te gaan met een enthousiaste groep vrijwilligers, bijvoorbeeld: planten, schoffelen, zagen en snoeien. Werken in het park van deze voormalige ridderhofstad is een fijne manier om buiten actief te zijn, en een zeer zinvolle en dankbare vrijetijdsbesteding.

De ploeg komt op vrijdagochtend om 10:00 voor het eerst bij elkaar op Kasteel Loenersloot, waar zij kennis kunnen maken met elkaar en de begeleidende boswachter. Lijkt het je leuk om mee te werken? Meld je dan aan: https://www.utrechtslandschap.nl/word-vrijwilliger

« Terug

Delen:

Share Share