Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Paviljoen Beerschoten

Paviljoen Beerschoten sluit per 1 april

Het paviljoen krijgt aan de buitenzijde een flinke opfrisbeurt. Binnen wordt het verbouwd en ingericht tot een nieuw bezoekerscentrum, wat geopend gaat worden in het voorjaar van 2023 en een samenhangend geheel zal vormen met ondersteunende, professionele horeca inclusief vergader- en expositieruimte.

In de directe omgeving worden de parkeerfaciliteiten, ook voor de fiets, verbeterd. Utrechts Landschap stimuleert bezoekers met de fiets te komen. Vanaf het terras aan de achterzijde van het paviljoen kan je straks met een kop koffie genieten van de beeldentuin van Jits Bakker die al eerder werd gerenoveerd. Aan de zijkant van het paviljoen wordt een natuurspeeltuin aangelegd.

Ruiters en menners opgelet!

Vanaf 1 januari 2022 is het Ruitervignet Utrechtse Heuvelrug verplicht bij gebruik van onze ruiterpaden. U dient op verzoek een geldig ruitervignet te kunnen tonen op uw smartphone of in geprinte versie.

Het ruitervignet is uitsluitend online te bestellen via de website van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, daar vindt u tevens meer informatie en een kostenoverzicht.

Paviljoen Beerschoten

Paviljoen Beerschoten is gesloten

Vanaf 17 augustus staat er op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag een mobiel informatiecentrum bij Paviljoen Beerschoten. De openingstijden zijn van 13.30 uur tot 16.30.

Adres

De Holle Bilt 6
3732 HM De Bilt
Telefoon: 06 29 24 00 43

Let op! Het aantal parkeerplekken op Landgoed Beerschoten is beperkt. Kom daarom zo veel mogelijk op de fiets.

Beeldentuin

Achter het Paviljoen ligt de beeldentuin van Jits Bakker. Deze is gratis en toegankelijk voor rolstoelen.

Wandelroutes

Beerschoten, Houdringe, Panbos

Wandelroutes

Naar routes

Excursie met eigen groep

Het is mogelijk om op Beerschoten, Houdringe en in het Panbos een excursie te krijgen met een eigen groep. 

Meer informatie

Ruitervignet

Ruiters op landgoed Beerschoten en in het Panbos dienen in bezit te zijn van een ruitervignet. Een ruitervignet is verplicht. Dit is uitsluitend online verkrijgbaar via Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Meer informatie
Excursies en activiteiten

Met een gids op pad

Excursies en activiteiten

Bekijk de data
Speelpad Beerschoten

Kinderroute

Speelpad Beerschoten

Meer informatie