Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Gastvrouw/heer Landgoed Oostbroek

Gastvrouw/heer Landgoed Oostbroek (De Bilt)

Bloemrijke graslanden tussen oud loofbos, moerassen en een kloostertuin. Landgoed Oostbroek vormt een oase aan rust tussen de drukte van de A28 en het UMC Utrecht. Hier kun je ontsnappen aan de drukte van alledag. Het landgoed is uitermate geschikt voor een korte wandeling of een picknick in het gras. Dat het landgoed een lange historie kent, is te zien aan de parkachtige inrichting, dikke oude bomen en het statige landhuis.

Op het landhuis worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd door andere organisatie en bedrijven dan Utrechts Landschap. Dit gaat gepaard met koffie en thee. Geregeld wordt dit uitgebreid met een borrel en/of diner.

Gastvrouw/heer Landgoed Oostbroek (vrijwillig)

  • Maak jij makkelijk een praatje met mensen?
  • Vind je het leuk om horeca gerichte taken op te pakken?
  • Werk je graag zelfstandig?

Dan is dit vast een leuke functie voor jou!

Je belangrijkste taken als gastvrouw/heer zijn horeca gericht. Je ontvangt de mensen die een ruimte op het landhuis hebben afgehuurd. Je serveert koffie en thee. Bij een borrel serveer je drank en hapjes. Bij een diner leid je het buffet in goede banen. Bij afloop van de bijeenkomst zorg je ervoor dat de vieze vaat is opgeruimd. Een borrel en diner gaan in samenwerking met de cateraar. Je sluit het landhuis af.

De tijdsinvestering is wisselend. Gemiddeld ben je bij een bijeenkomst ongeveer 2 uur aanwezig. Bij een diner is dit ongeveer 4 uur. Er zijn ook bijeenkomsten waarbij de hele dag een gastvrouw/heer gewenst is. Je zal gemiddeld 4 keer per maand ingezet worden. Alles gaat in overleg met de huismeester van Landgoed Oostbroek, Peter Baarends.

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Stroomt de positieve energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.