Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Duty Manager Park Vliegbasis Soesterberg

Duty Manager Park Vliegbasis Soesterberg

Gelegen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug ligt Park Vliegbasis Soesterberg met een rijke en unieke geschiedenis. Hier ligt de bakermat van de Koninklijke Luchtmacht. Het is een schatkamer van natuur en militair erfgoed.

Utrechts Landschap biedt op de Vliegbasis de mogelijkheid om een evenement te organiseren. We stellen hiervoor shelter 611 beschikbaar, waar ruimte is voor maximaal 450 personen. Daardoor is de shelter geschikt voor diverse evenementen. Van congressen en presentaties tot workshops. De shelter is ook het perfecte vertrek- of eindpunt van een teambuildingsdag of groepsactiviteit.

Om dit allemaal in goede banen te leiden beschikt de Vliegbasis over een locatiemanager. Hij is het aanspreekpunt voor de organisator, adviseert en ondersteunt. Ook op de dag zelf is hij aanwezig.

Door de groeiende publieke belangstelling voor dit gebied en de fantastische locatie om een evenement te organiseren, kan de locatiemanager extra hulp gebruiken. We zijn op zoek naar Duty Manager.

Duty Manager Park Vliegbasis Soesterberg (vrijwillig)

  • Word je enthousiast over natuur en geschiedenis?
  • Maak je makkelijk een praatje met mensen?
  • Draai je je hand niet om voor fysieke werkzaamheden?
  • Vind je het niet erg om (grotendeels) zelfstandig te werken?
  • Ben je flexibel inzetbaar, ook op vroege/late tijdstippen?

Dan is dit vast een leuke functie voor jou!

Als Duty Manager zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt zodat de organisator van het evenement (en zijn bezoekers) een zo aangenaam mogelijk evenement kan organiseren. Dit kan gaan van openen shelter 611, klaarzetten meubilair, parkeerborden plaatsen, ontvangen organisator of cateraar tot het afsluiten van de shelter. Kortom, je wordt betrokken bij de logistieke uitvoering om de shelter probleemloos en veilig op te leveren aan de organisator van het evenement. Dit kan in samenwerking zijn met de locatiemanager, dan wel zelfstandig als de locatiemanager niet aanwezig kan zijn.

De tijdsinvestering ligt niet vast en is bespreekbaar met de locatiemanager. Er zijn verschillende factoren die meespelen zoals het piekmoment van de aanvragen, hoe groot een evenement is, op welke dag en tijdstip een evenement doorgaat, wat kan de locatiemanager zelf uitvoeren, en ga zo maar door. Wat vast staat: je wordt flexibel ingezet, uiteraard met een aankondiging vooraf.

Je krijgt er veel voor terug want je mag vertoeven op één van de prachtigste locaties van de provincie Utrecht (pssst, voor sommigen zelfs van heel Nederland). Ook mag je samenwerken met een gedreven locatiemanager die het beste voor heeft voor de evenementen maar vooral voor de Vliegbasis zelf!

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Stroomt de positieve energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.