Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Coördinator activiteitenteam Amersfoort

Coördinator activiteitenteam Amersfoort

Heerlijkheid Stoutenburg (Amersfoort en omgeving) ligt in een beekdal. Het landgoed bestaat uit een parkbos, houtwallen en weilanden. Landgoed Stoutenburg grenst aan agrarisch gebied, waardoor het een open karakter heeft. Het parkbos is aangelegd rond 1880, tijdens de bouw van het huidige kasteel. Het bestaat grotendeels uit loofbomen. Opvallend zijn de hulststruiken in de ondergroei. In het voorjaar bloeien er sneeuwklokjes, krokussen en bosanemonen. In het voorjaar bloeien er in het parkbos sneeuwklokjes, krokussen en bosanemonen, de zogeheten stinsenplanten.

Door het jaar heen bruist het rondom Stoutenburg van de (kinder)activiteiten die door het activiteitenteam worden georganiseerd. Door de nog steeds groeiende publieke belangstelling voor dit gebied is er behoefte aan uitbreiding van het vrijwilligersteam. 

Coördinator activiteitenteam Amersfoort (vrijwillig) 

  • Word je enthousiast over natuur en geschiedenis?
  • Draai je je hand niet om een activiteit (logistiek) te organiseren?
  • Vind je het leuk om met onze bezoekers (volwassen en kinderen) in contact te komen?
  • Heb je misschien al ervaring in het bedenken en organiseren van (kinder)natuuractiviteiten?
  • Ga jij planmatig te werk en kun je acties goed opvolgen?
  • Ben jij bovendien een inspirerende en gedreven coördinator?

Kortom, dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken!

Als coördinator van het activiteitenteam werk je in eerste instantie mee, zowel achter als voor de schermen, met het bedenken en organiseren van activiteiten. Je zorgt er ook voor dat het team aan de slag kan. Je voelt je betrokken met de vrijwilligers, je hebt aandacht voor lief en leed. Dit uit zich o.a. in een reeks overleggen om de lopende zaken te bespreken, activiteiten te evalueren en een nieuw/aangepast programma te bedenken. Je sluit ook aan als commissielid bij de commissie Amersfoort (met o.a. een reeks commissievergaderingen) om daarbij het activiteitenteam te vertegenwoordigen.

De tijdsinvestering bedraagt gemiddeld 2 dagen per maand.

Je krijgt er uiteraard veel voor terug. Zoals een gezellig team die leuke dingen doet. Of wat denk je van een gezonde dosis frisse buitenlucht. En natuurlijk veel enthousiaste deelnemers!

Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Stroomt de positieve energie door je lijf? Leuk! Vul dan dit aanmeldformulier in. Onze vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens zal contact met je opnemen om het vrijwilligerswerk samen te bespreken.