Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Coördinator (kinder)activiteiten Koetshuis Stoutenburg bij Leusden

Coördinator (kinder)activiteiten Koetshuis Stoutenburg bij Leusden

Coördinator (kinder)activiteiten Koetshuis Stoutenburg bij Leusden

Word jij de nieuwe coördinator (kinder)activiteiten van vrijwilligersteam Stoutenburg?

In en rond koetshuis Stoutenburg worden allerhande vrijwilligersactiviteiten uitgevoerd. Je kunt hierbij denken aan informatie geven in het infocentrum, bezoekers rondleiden, (kinder)activiteiten bedenken en uitvoeren, werken in de natuur. De vrijwilligersactiviteiten worden aangestuurd door de commissie Amersfoort, bestaande uit voorzitter, penningmeester, secretaris en coördinatoren. De functie van coördinator (kinder)activiteiten komt binnenkort vrij.

De activiteitengroep bestaat uit een kleine groep creatieve en zelfstandige mensen. Zij bedenken, ontwikkelen en voeren de (kinder)activiteiten uit. Voorbeelden van activiteiten zijn: excursie Nacht van de Nacht, bijen- en vlinderdag, inrichting tentoonstellingen. De coördinator begeleidt de vrijwilligers, denkt mee en werkt mee.

Wij zoeken:

Een creatieve coördinator die het team enthousiasmeert en deelneemt aan de organisatie van (een deel van) de activiteiten  

Je belangrijkste taken:

  • begeleiden van de activiteitengroep;
  • mee-organiseren van (een deel van) de activiteiten;
  • deelnemen aan de commissievergaderingen waarin o.a. jaarplannen worden gemaakt
  • contacten onderhouden met de individuele vrijwilligers uit de groep

Tijdsinvestering:

wisselend, gemiddeld een dagdeel per 2 weken

 Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Utrechts Landschap’ en het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’.
Welke bijdrage u ook wilt leveren, neem contact op met vrijwilligerscoördinator Sarah Bauwens via telefoonnummer: 06-82308767 (op dinsdag, donderdag of vrijdag,) of  vul het  aanmeldformulier in.