Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Voorjaarswandeling door Bloeidaal

Voorjaarswandeling door Bloeidaal

Wandelexcursie - zondag 7 maart 2021

Het voorjaar hangt in de lucht. En waar kun je het voorjaar beter ervaren dan in de vrije natuur, dan in Bloeidaal? 

Ervaar de natuur door erover te vertellen, maar vooral door er met onze zintuigen van te genieten. We ruiken de frisse geuren, we zien planten, dieren en insecten, we voelen aan blad en schors, we horen de stilte en de geluiden in het gebied. En wie weet valt er ook nog wel wat te proeven.

Bloeidaal maakt zichzelf op. Er komt geen make-up aan te pas en ook wordt er geen beroep gedaan op een visagiste. Puur natuur. Om van te smullen met al onze zintuigen. De gidsen nemen je graag mee op deze wandeling.

We verzamelen vanaf 13.15 uur bij parkeerplaats Koedijkerweg (t.o. nummer 14). De wandeling begint om 13.30 uur en duurt ca. twee uur.

Wees van harte welkom. Anders dan je van ons bent gewend, moet je je nu wél van tevoren aanmelden. En dat kan uitsluitend via de website. Aanmelden is per persoon. (Kom je bijv. met 2 personen, zorg dan dat er bij aantal 2 staat.) Neem je reserveringsticket mee, deze geldt als toegangsbewijs voor onze gidsen. Heb je géén ticket dan kun je niet deelnemen.

Voor vragen neem per e-mail contact op,  koetshuisstoutenburg@gmail.com. Aanmelden kan dus niet per e-mail maar uitsluitend via de website!

Genoeg te beleven dus, wees van harte welkom. 

 • Voor

  Wandel- en natuurliefhebbers

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  Gratis

 • Locatie of vertrekpunt

  parkeerplaats Koedijkerweg (t.o. nummer 14), Amersfoort

Delen:

Share Share