Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Exclusieve Beschermersexcursie

Exclusieve Beschermersexcursie

Evenement - zaterdag 9 april 2022

Utrechts Landschap bestaat dit jaar 95 jaar. En dat vieren wij natuurlijk samen met onze trouwe Beschermers! Met onze Bedrijfsvriend DierenPark Amersfoort bieden we daarom een aantrekkelijk en exclusief verjaardagsarrangement aan.

Deze middag in DierenPark Amersfoort zoomen we in op de inheemse flora en fauna. Tijdens de exclusieve Beschermersexcursie ga je met een verhalenverteller van het dierenpark op pad en hoor je allerlei leuke weetjes en anekdotes over de dieren...Ook  ga je met één van onze Utrechts Landschap gidsen op pad door ons natuurgebied Birkhoven, dat om het dierenpark heen ligt. Na een drankje en wat lekkers is er een indrukwekkende lezing over de wolf in Nederland door de Zoogdiervereniging. Het programma is in de middag, maar je bent de hele dag welkom, dus ’s ochtends kun je zelf vrij het dierenpark bezoeken.

Programma:

13.30 uur - Ontvangst 

13.45 uur - Welkom

14.00 uur - Rondleiding door dierenpark en natuurgebied Birkhoven        

16.15 uur - Pauze

16.30 uur - Lezing over de wolf in Nederland door Ellen van Norren van de Zoogdiervereniging

18.00 uur - Einde programma

Voor vragen of het doorgeven van een allergie bel met Utrechts Landschap via 030-2205555 of mail beschermersadministratie@utrechtslandschap.nl. Uiterlijk 5 april ontvang je per e-mail de laatste informatie over de Beschermersexcursie.

Voor meer informatie over de Junior Beschermersexcursie kijk hier

 • Voor

  Beschermers. Dit is een exclusieve Beschermersbijeenkomst. Je kunt als Beschermer voor maximaal twee personen reserveren.

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  Dit arrangement kost €20 p.p (arrangement is inclusief entree, koffie, drankje, wat lekkers en parkeren)

 • Locatie of vertrekpunt

  Dierenpark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 224, 3819 AC Amersfoort

Delen:

Share Share