Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Vroege vogeltocht

Vroege vogeltocht

Wandelexcursie - zaterdag 25 april 2020

Ga samen met onze enthousiaste natuurgidsen op stap in dit stukje “nieuwe natuur”. Een gebied waar, door de afwisseling van plassen, moerasjes, bloemrijke graslanden en jong bos veel vogels zich prima thuis voelen.
Uiteraard bekijken we ook – van een veilige afstand – de nieuwe oeverzwaluwwand.

Door de diverse biotopen is er de kans dat u een grote verscheidenheid aan vogelsoorten zult zien. Van eenden, waders en reigers tot aan uitbundig zingende kleine zangvogeltjes. Gewapend met een veldkijker en stevige wandelschoenen, kunt u tijdens een aangename wandeling op uw gemak de schoonheid van verenpracht observeren en gezang beluisteren.  Voor wie dat wil is er een lijst om bij te houden wat u heeft gezien of gehoord.

Na afloop van de excursie kunt u genieten van een heerlijk ontbijt in koetshuis Stoutenburg.  Na afloop gaat u, op eigen gelegenheid, naar het Koetshuis in Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4, 3835 PB Stoutenburg(Leusden)

Wél deelnemen maar géén ontbijt?

Alleen deelnemen aan de vroege vogeltocht is uiteraard ook mogelijk, stuur dan een e-mail naar koetshuisstoutenburg@gmail.com. Er zijn 10 extra plaatsen beschikbaar.
In totaal zijn er voor de vroege vogeltocht 40 plaatsen beschikbaar (30+10) en vol is vol.

 • Voor

  Vogel- en natuurliefhebbers

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  € 8,00 voor Beschermers; € 9,00 voor Niet Beschermers

 • Locatie of vertrekpunt

  parkeerplaats van de hockeyvelden aan De Schammersteeg 2, 3835 PT, Stoutenburg(Leusden)

Delen:

Share Share