Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Kasteel Loenersloot: TWEE concerten op pianoforte met sopraan en tenor

Kasteel Loenersloot: TWEE concerten op pianoforte met sopraan en tenor

Evenement - zaterdag 25 september 2021

Op zaterdagavond 25 september geeft de gerenommeerde Japanse pianoforte-pianiste KAORU IWAMURA in Kasteel Loenersloot twee maal een concert. Deze worden gehouden in de fraai gerestaureerde, sfeerrijke tuinkamer van het slot met zijn unieke, geschilderde, (linnen) behangsels. In die zaal vinden al vanaf de 18e eeuw regelmatig concerten plaats. Kaoru speelt op de geheel gerestaureerde Broadwood pianoforte uit 1829. Zij begeleidt de sopraan Kitty Lai en tenor Edmund Chu. Een trio: alle drie professionele musici! Kaoru speelde al vaker op Kasteel Loenersloot. De tafelpiano is ons in bruikleen gegeven door Museum Geelvinck.

Vanwege de corona-omstandigheden is bij elk concert plaats voor een kleiner publiek. Het eerste concert begint om 17.00 uur, het tweede om 19.00 uur. De zaal is bij beide concerten een half uur eerder open, dus om 16.30 en 18.30 uur. Er is geen pauze. Voor en na het concert zijn er wel koffie of thee en drankjes en hapjes in de hal verkrijgbaar.  We zijn verheugd deze concerten met professionele musici aan te kunnen bieden in deze eeuwenoude locatie. Kiest u één van de mooie concerten!

De musici presenteren u:

'Das Leben ist ein Traum'- Solo en duetten door Haydn en Mendelssohn -

programma onder andere:

Felix Mendelssohn 'Suleika', 'Gondellied' uit 'Lieder ohne Worte' 
Franz Joseph Haydn 'Das Leben ist ein Traum'  en 'Sympathy ' 

 

 • Voor

  Muziekliefhebbers, die een professioneel concert op een pianoforte, ook nog met sopraan en tenor, in een fraaie ambiance waarderen

 • Honden

  Zijn niet toegestaan

 • Kosten

  € 12,50 voor beschermers van Utrechts Landschap; € 15,00 voor niet-beschermers. U kunt hieronder reserveren.

 • Locatie of vertrekpunt

  Kasteel Loenersloot, Rijksstraatweg 211, Loenersloot. Er is een speciale (gratis) parkeerplaats, aangegeven met lichtgroene borden. Medewerkers wijzen de weg. Vandaar circa 10 minuten teruglopen naar het slot. Of kom op de fiets of met bus 120.

Reserveer deze activiteit

 • zaterdag 25 september om 17:00 Vol
 • zaterdag 25 september om 19:00 Vol

Delen:

Share Share