Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Herfstmarkt in de tabaksschuur

Herfstmarkt in de tabaksschuur

Evenement - zaterdag 21 november 2015

Tijdens de Herfstmarkt in Amerongen is het ieder jaar weer feest. Jong en oud kan deelnemen aan een leuke Herfstworkshop. In de prachtige bossen van Amerongen neemt de gids u mee voor een Herfstwandeling.

Men kan kennismaken met diverse biologische producten uit de regio en ook deze ook kopen. Proef  de zelfgebakken speltpannenkoeken waarvan de gebruikte speltmeel komt van de Amerongse molen (Maallust), dit meel en vele andere soorten zijn deze dag te koop!

Er kan kennis gemaakt worden met vilt- en wolbewerking. De aanwezige imker kan alles vertellen over de bijenteelt , de verschillende honingsoorten en aanverwante producten van bijenvolken en de imker.

Zoals vorige jaren zal de herfstmarkt voor de jong en volwassen bezoeker meer dan de moeite waard worden. De Amerongse vrijwilligers zijn al druk om afspraken te maken met producenten van natuurproducten en hun komst vast te leggen.

Er zal live volksmuziek klinken en samen met de gezellig brandende vuurkorven zal het een sfeervol geheel worden! De markt is grotendeels overdekt en vindt plaats in en rond de Tabaksschuur Amerongen.

Tijd: 10.00- 16.00 uur

*Pinnen is helaas niet mogelijk

  • Honden

    Toegestaan mits aangelijnd

  • Kosten

    Gratis toegang

  • Locatie of vertrekpunt

    Informatiecentrum de Tabaksschuur, Veenseweg 8 in Amerongen. Parkeergelegenheid op TOP ( toeristisch overstap punt), bij sportpark de Burgwal; vandaar is het 3 min lopen naar de Tabaksschuur

Delen:

Share Share