Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Fietsexcursie Natuur(ontwikkeling)

Fietsexcursie Natuur(ontwikkeling)

Fietsexcursie - zondag 2 oktober 2022

Park Vliegbasis Soesterberg, een groot deel van de voormalige vliegbasis Soesterberg, heeft zich als gevolg van bijna een eeuw militair gebruik ontwikkeld tot een uniek natuurgebied. Het Park is sinds 15 december 2017 eigendom van Utrechts Landschap, natuurwaarden en militaire historie zijn daarmee veiliggesteld. Ook op het buitenterrein van het Nationaal Militair Museum is ruimte voor natuurontwikkeling. 

Onze gidsen nemen u mee op een fietsexcursie over het terrein om de natuur(ontwikkeling) en de samenhang met militair gebruik nader te ontdekken.

Het seizoen is sterk bepalend voor de locaties die worden bezocht. De gidsen lichten de noodzaak toe om delen van het Park voor het publiek -beperkt- afgesloten te houden.

De fietsexcursie Natuur vindt in de periode maart t/m oktober iedere eerste zondagochtend van de maand plaats.

Neem zelf uw fiets mee of huur deze in de regio, bijv. bij TCS Fietsen, Rademakerstraat 1, Soesterberg (06-55253562). Duur van de fietsexcursie is ca. 2 uur.

 • Voor

  Volwassenen en kinderen met belangstelling voor natuur(ontwikkeling)

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  Gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

 • Locatie of vertrekpunt

  Café Restaurant Soesterdal, Verlengde Tempellaan 2, Soesterberg. Het is mogelijk gebruik te maken van de restauratieve en sanitaire voorzieningen van Soesterdal. Reserveren is noodzakelijk.

Reserveer deze activiteit

Delen:

Share Share