Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Winterwandeling door het Amerongse Bos

Winterwandeling door het Amerongse Bos

Wandelexcursie

Het is stil in het Amerongse Bos. De natuur is enigszins tot rust gekomen. Maar voor wie goed kijkt en luistert is er nog genoeg te beleven in het winterbos. Een besneeuwd bos zou mooi zijn, helaas kunnen we dat niet garanderen. Maar ook zonder sneeuw is een wandeling door het Amerongse bos een mooie beleving, want er is veel te vertellen over de verschillende boomsoorten, sporen van wild en natuurlijk de rijke historie vanaf de ijstijd tot aan de laatste kasteelbewoners.

Ga mee en geniet. Aanmelden is verplicht, dat kan op deze site via de knop reserveren. Er is plaats voor 20 personen. De deelname is gratis en staat open voor jong en oud. Honden mogen mee, maar moeten aangelijnd zijn.

We vertrekken op zaterdag 4 december om 14:00 uur vanaf het Informatiecentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8 in Amerongen. Parkeren kan op de Groene Entree bij het nabijgelegen sportcomplex, De Burgwal. Vandaar loopt u in enkele minuten naar het Informatiecentrum, waar één van onze gidsen op u wacht om u mee te nemen op deze wandeling.

 • Voor

  Jong en Oud

 • Honden

  Aangelijnd toegestaan

 • Kosten

  Gratis

 • Locatie of vertrekpunt

  Informatiecentrum Utrechts Landschap Veenseweg 8 Amerongen

Delen:

Share Share