Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Winterwandeling op Heerlijkheid Stoutenburg

Winterwandeling op Heerlijkheid Stoutenburg

Wandelexcursie - zondag 2 januari 2022

Ook zo'n zin om na al die feestelijke dagen van Kerst en Oud & Nieuw een frisse neus te halen? Voor jong en oud, alleen of  met het hele gezin, bieden wij je een prachtige wandeling aan over Landgoed Heerlijkheid Stoutenburg.

Het belooft een verrassende wandeling te worden, waarin je alles te weten komt over de betekenis van Stoutenburg voor de stad Amersfoort en over het huidige landschap, dat in de loop van de eeuwen door de mens is gevormd. Natuurlijk wordt ook verteld over de planten en dieren, zoals bijvoorbeeld de reeën in dit gebied, die telkens weer de koude en natte Nederlandse winter weten te trotseren. 

Dikke jas aan, das om, wandelschoenen aan en …gaan!

De wandeling start op om 13.30 uur bij Informatiecentrum Koetshuis Stoutenburg en gaat  door het afwisselende natuurgebied rond het landgoed, op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. We verwachten rond 15.30 uur terug te zijn.

Onderweg kom je de mooiste doorkijkjes tegen. Misschien hebben we geluk en spotten we reeën. En wie weet, doet koning Winter een duit in het zakje en wandelen we in de vrieskou door een feeëriek landschap. Dan wordt de wandeling wellicht een sporenspeurtocht!

Wees van harte welkom. Deelnemen kan alleen als je je hebt aangemeld. En dat kan uitsluitend via de website. Aanmelden is per persoon. (Kom je bijv. met 2 personen, zorg dan dat er bij aantal 2 staat.) Neem je reserveringsticket mee, deze geldt als toegangsbewijs voor onze gidsen. Heb je géén ticket dan kun je niet deelnemen. Voor vragen neem per e-mail contact op.  Aanmelden kan dus niet per e-mail maar uitsluitend via de website!

Er kunnen 60 deelnemers meewandelen ( verdeeld over 6 groepen van 10 personen). Vergeet dus niet je aan te melden!

 • Voor

  Volwassenen

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  Gratis

 • Locatie of vertrekpunt

  Informatiecentrum Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4, 3835 PB Stoutenburg

Delen:

Share Share